Nyhedsbrev nr. 7, juni 2020.

Kære venner.

 Vi har I bestyrelsen talt om, at det ville være en god ide at skifte navn, da Center for medborgerskab er for tungt, og det ikke rigtigt fortæller, hvad vi arbejder med. Derefter vil vi lave en informerende og enkel hjemmeside, som præsenterer os godt, og som kan være vores visitkort. Vi har haft bøvl med at finde en webdesigner (hvilket undrer os, da verden er fyldt med hjemmesider, så nogen må vel have lavet dem?), så nu prøver vi selv ved hjælp af WordPress. Vi starter dermed forfra med et hele, her efter Corona.

 Mht at blive medlem af foreningen, så er det sat på hold indtil vi har ovenstående på plads, og desuden skal vi have en ‘Bliv medlem’- side på hjemmesiden med GDPR- godkendelse. Det er jo lovpålagt. Så kan I gå ind på hjemmesiden og melde jer til, til den tid. Efter hjemmeside- og navneændring, kan vi også præsentere os bedre når vi skal hverve medlemmer til repæsentantskabet. Mit repræsentantskab, anbefaler jeg jer at læse være nyhedsbreve, da de relevante organisationer ofte omtales her.

 Jeg har fået en god ide fra Martin A. Hansen- foreningen, som vi ikke samarbejder med, men som jeg kender en af medlemmerne af: I opfordres hermed til at skrive indlæg og artikler, som kan tages med på hjemmesiden, inddrages i nyhedsbreve eller lægges op på SoMe. Det er en god måde at deltage i foreningens arbejde, og det viser, at foreningen er aktiv, og det kan Erhvervsstyrelsen godt lide. Som I nok kan høre, har jeg har haft hidsig korrespondance med damen fra Erhvervsstyrelsen. At noget skal være så besværligt, er mig en gåde.

Men: artiklerne kan være om demokrati, borgerinddragelse, mangel på samme, borgerindflydelse, foreningens arbejde, eller andre emner relevante for demokratiudvikling. I må sende mig materialet, så poster jeg det, og I må også gerne sende mig links.

 Her i august måned har vi arrangeret et foreningsmarked for Tommerups foreninger, i samarbejde med Tommerup lokalråd. Formålet er at præsentere foreningerne, netværke, hverve nye medlemmer, samarbejde om nye projekter osv.

Jørgen, måske I vil have en stand? Det bliver nok den 24. august, I får besked.